Media > Es presenta Design Health Barcelona, un programa disruptiu per impulsar la innovació hospitalària

— MEDIA


Date: 9th. April 2013

Es presenta Design Health Barcelona, un programa disruptiu per impulsar la innovació hospitalària


Design Health Barcelona s’inspira en el prestigiós programa Stanford Biodesign Fellowship de la Universitat d’Stanford.

Biocat emmarca aquest programa en la seva nova iniciativa Moebio per al desenvolupament del talent emprenedor.

Tres hospitals –Hospital Clínic, Institut Guttmann i Hospital Sant Joan de Déu – acolliran els equips multidisciplinaris d’alumnes del programa.

Barcelona - En els últims anys, els nostres coneixements en les ciències de la vida han augmentat exponencialment i la tecnologia s'ha tornat cada vegada més complexa. Alhora, proporcionar assistència mèdica de qualitat s'ha convertit en un procés més difícil i costós. Crear nous i més rendibles productes sanitaris que millorin l'atenció al pacient requereix una nova forma de treballar.

En aquest context, Biocat llança Moebio i el seu programa insígnia Design Health Barcelona, que compta amb la col·laboració del campus de la salut de la Universitat de Barcelona (HUBc) i que està inspirat en els prestigiosos programes Stanford Biodesign Fellowship de la Universitat d'Stanford, FutureMed de Singularity University i a l'escola internacional d'emprenedoria creativa i innovació social Kaos Pilot a Dinamarca.

Moebio és una iniciativa disruptiva en què les ciències de la vida, la salut, el negoci i la tecnologia es troben en una nova dimensió per accelerar l'emprenedoria en el sector salut. Design Health Barcelona és una experiència formativa pionera que acompanyarà a equips multidisciplinaris amb talent en un procés d’identificació de noves oportunitats i desenvolupament de tecnologies innovadores que podran donar resposta als grans reptes que el sector enfronta a escala mundial.

Per conèixer més sobre Moebio & Design Health Barcelona et convidem a un dinar de premsa en el qual estaran presents i a disposició dels mitjans referents internacionals en innovació en salut. Et convidem també a assistir a la posterior presentació pública en què participaran uns quants dels nostres col·laboradors i on tindràs l'oportunitat de conversar amb investigadors, metges, empresaris i inversors que ja estan impulsant, amb èxit, la innovació en l'àmbit de la salut.


_____________


Convocatória:

DINAR PER LA PREMSA
Data: Dimarts, 16 d'abril
Hora: 14:00 h
Lloc: Els Jardinets de Gràcia. Passeig de Gràcia, 116. Barcelona.

Estaran a disposició dels mitjans:

Montserrat Vendrell
Directora general de Biocat.

Anurag Mairal
Director del Programa d'Intercanvis Globals de la Universitat de Stanford. El seu treball consisteix a crear una àmplia xarxa de socis que englobi la indústria, el món acadèmic i organismes inversors i reguladors d'Àsia i els Estats Units per impulsar programes d'innovació en biotecnologia que proporcionin noves oportunitats de treball al mateix temps que resolen algunes de les necessitats mundials del sector salut. El Dr. Mairal participa, a més, al programa Stanford Biodesign Fellowship del qual han sorgit, fins ara, 26 empreses que han obtingut més de 200 milions de dòlars en beneficis i han ajudat a més de 150.000 pacients.

Sjoerd Haasl
Director d'Innovació Estratègica del Centre de Tecnologia en Medicina i Salut de l'Institut Karolinska a Suècia. L'objectiu del centre és convertir Estocolm en un lloc de tecnologia mèdica de referència mundial. Per això impulsa la col·laboració entre el món acadèmic, la industria, la salut, la investigació i l'educació i facilita la creació de spin-offs o nous productes, serveis i negocis.

Jorge Juan Fernández
Responsable acadèmic de MoebioPRESENTACIÓ PÚBLICA DE MOEBIO & d·HEALTH BARCELONA

Data: Dimarts, 16 d’abril
Hora: 19:00 – 21:00 h
Lloc: CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Sala Teatre).
C / Montalegre 5, 08001 Barcelona


_________PER A MÉS INFORMACIÓ:


Biocat:
Gabinet de premsa · press@moebio.org 
Mònica López  · 657 985 544
Zuberoa Marcos · 686 575 178
http://moebio.org/
També ens pots seguir a:
Blog, Twitter, Facebook i LinkedIn

MEDIA CONTACT

+34 657 985 544
press@moebio.org

— MORE
PRESS RELEASES